Tessa udnævner sig selv til sexolog på første single i 2022 – lyt til ‘Engangspik’

Tessa udnævner sig selv til sexolog på første single i 2022 – lyt til ‘Engangspik’
Tessa i K.B. Hallen i 2021. (Foto: Nikolaj Bransholm/Soundvenue)

Den seneste tid har Tessa teaset en ny sang ved navn ‘Engangspik’ på TikTok og sociale medier. Nu er nummeret udkommet, og det er sådan cirka lige så beskidt som titlen antyder.

Rapperen udnævner sig selv til både »sexolog« og »predator«, lover at sende en mands »gennemkneppede røv hjem til Vesterbro« og så er der selvfølgelig det her omkvæd: »Kender en engangspik, når jeg ser en / og jeg kan spotte to-tre stykker herinde«.

Det er klassisk sex-rap som vi kender den fra tidligere Tessa-sange som ‘Så’n der’ eller ‘Ghetto Fabulous’.

‘Engangspik’ er Tessas første solosingle i år. Hun har tidligere gæstet på Specktors’ remake af ‘Lågsus’ sammen med TopGunn. Det er uvant få udgivelser fra rapperen, der udgav hele seks sange sidste år.

Tessa har dog været langt fra inaktiv i 2022. Hun har udgivet en freestyle, hvor hun disser Thomas Blachman, samt én, hvor hun rapper om krigen i Ukraine og Palæstinakonflikten. Desuden har hun spillet på NorthSide, Tinderbox og Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af