Doja Cat har barberet sit hår og sine øjenbryn af: »Jeg er rig, jeg har det fint«

Doja Cat har barberet sit hår og sine øjenbryn af: »Jeg er rig, jeg har det fint«
Doja Cat. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Doja Cat render ind i den ene konflikt efter den anden på sociale medier for tiden.

I sidste måned havde hun en mærkværdig lille beef med den 17-årige ‘Stranger Things’-stjerne Noah Schnapp (Will Byers i serien), der havde delt private beskeder mellem de to på TikTok.

Doja og Schnapp har siden sluttet fred, men dermed er popstjernens online-skærmydsler ikke stoppet.

I sidste uge kom hun således op at skændes med sine følgere på Twitter og endte blandt andet med at sende denne opfordring til en fan: »Sut min fucking pik«. Derefter blev Doja Cat – efter eget udsagn – blokeret fra at svare flere følgere af Twitter.

Nu er Doja igen i konflikt med sine følgere. Hun har nemlig barberet sit hår og sine øjenbryn af, hvilket har fået mange til at spørge, om hun er okay. Hvilket ikke er faldet i god jord hos popstjernen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er rig, jeg har det fint«, har hun således sagt i en nylig Instagram Live-video. »Alt det der ‘er du okay, queen?’-lort giver mig lyst til at rive de hår, jeg stadig har, ud – og jeg har kun mine pubeshår tilbage«.

Så moralen af denne historie må være: Lad for Guds skyld være med at spørge Doja Cat, om hun er okay.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af