Drake og Lil Babys nye sang fortolker Bee Gees – hør ’Staying Alive’

Drake og Lil Babys nye sang fortolker Bee Gees – hør ’Staying Alive’
Drake. (Foto: PR)

Tidligere denne uge udgav Drake en musikvideo til ‘Sticky’ fra housealbummet ‘Honestly, Nevermind’, men nu er der allerede landet endnu en billedside med Toronto-rapperen i hovedrollen

DJ Khaled skal nemlig til at udgive endnu et album (hans 13. i karrieren!), så selvfølgelig har han fået to af tidens største stjerner – Drake og Lil Baby – med på udgivelsens første single ‘Staying Alive’.

I musikvideoen får den ikke for lidt. Drake og Lil Baby spiller en form for overlæger, og videoen foregår på et eller andet bizart hospital, hvor der nærmest kun arbejder kvinder, som de to rappere skal … ja, undersøge, I guess?

Der er i hvert fald en scene, hvor Lil Baby opererer, mens han ryger en joint, hvilket virker som en ret risikabel taktik.

Selve sangen fortolker, som titlen antyder, Bee Gees’ discoklassiker ‘Staying Alive’ fra 1977, hvis omkvæd Drake bruger på Khaled-sangen.

DJ Khaleds nye album ‘God Did’ udkommer 26. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af