Kære publikum: Lad være med at kaste kyllingenuggets på Harry Styles

Kære publikum: Lad være med at kaste kyllingenuggets på Harry Styles
Harry Styles. (Foto: Joseph Okpako/WireImage/Getty Images)

Vi har set diverse artister blive udsat for lidt af hvert denne sommer.

Cardi B blev antastet af fans til Wireless-festivalen i London, Kid Cudi måtte stoppe sin koncert til festivalen Rolling Loud, da han fik kastet flasker efter sig, og utallige koncerter er blevet afbrudt, fordi folk er stormet ind på scenen.

Denne nye og noget ubehagelige trend med at blande sig i det, der sker på scenen, har senest ramt Harry Styles, der for nylig fik kastet kyllingenuggets efter sig til en koncert i Madison Square Garden i New York.

Ja, kyllingenuggets. Vi ved heller ikke hvorfor.

Det tidligere One Direction-medlem, der i øvrigt er vegetar, tog det hele ret pænt: »Jeg spiser ikke kylling«, sagde Styles fra scenen, mens han kastede kødet tilbage til afsenderen. »Det her er koldt. Og, går jeg ud fra, meget gammelt«.

Harry Styles-situationen fik ingen konsekvenser for koncerten, men sådan går det ikke altid.

Herhjemme har der for eksempel været episoden med Drew Sycamore, der for en måned siden fik kastet et shotrør i hovedet under en koncert på Grøn og derefter afbrød sin optræden.

»Please, please, please lad være med at kaste ting på scenen. Der er nul tolerance. Jeg er ok, men det er det mest grænseoverskridende nogensinde«, lød det fra Drew Sycamore ved den lejlighed.

Derfor: Lad være med at kaste friturestegt kylling (eller et plantebaseret produkt) efter Harry Styles, når han kommer til Danmark til maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af