T.I. har slået en fra The Chainsmokers i ansigtet – på grund af et kys

T.I. har slået en fra The Chainsmokers i ansigtet – på grund af et kys
T.I. (Foto: PR)

Sidst vi skrev om T.I., var det fordi, han stormede scenen under et standup-show og brokkede sig over, at komikeren havde refereret til de anklager om seksuelle overgreb, som en lang række kvinder har fremsat mod rapperen og hans kone.

Nu er den så gal igen.

Drew Taggart fra The Chainsmokers har for nylig postet en video på TikTok, hvor han fortæller om en voldsom episode med rapperen.

»T.I. har lige bogstavelig talt slået mig i ansigtet. Vi havde en vibe, og jeg gav ham et kys på kinden. Det var totalt min skyld«, siger Taggart.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@thechainsmokers

My bad T.I. won’t happen again… unless?

♬ original sound – The Chainsmokers

Et slag i ansigtet på grund af et kindkys? Lyder umiddelbart ikke som din skyld, Drew!

T.I. har selv bekræftet episoden i en video, hvor han griner af det hele: »Jeg elsker The Chainsmokers – bare ikke på den måde«, lyder det.

T.I. forsvarede i 2021 DaBabys homofobiske kommentarer mod Lil Nas X, og han er derudover berygtet for at tage sin datter med til jomfrutest hos lægen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af