Taylor Swifts nye album ‘Midnights’ er ude nu – hør det her og se musikvideoteaser

Taylor Swifts nye album ‘Midnights’ er ude nu – hør det her og se musikvideoteaser
Taylor Swift. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for MTV)

Evigt produktive Taylor Swift er aktuel med sit tiende studiealbum ‘Midnights’, som hun annoncerede for to måneder siden i sin takketale til Video Music Awards.

Albummet består af 13 sange og er produceret og med-skrevet af Swifts faste samarbejdspartner Jack Antonoff.

Swift får desuden fint besøg af blandt andre Lana Del Rey, Zoë Kravitz og sin kæreste Joe Alwyn (under pseudonymet William Bowery), der alle medvirker på albummet.

I en pressemeddelelse fortæller Swift, at ‘Midnights’ er »historien om 13 søvnløse nætter spredt udover hendes liv. Det er en samling af musik skrevet midt om natten – en rejse gennem rædsel og søde drømme«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Swift har også delt en teaser for kommende musikvideoer, hvor folk som Laura Dern, Jack Antonoff, HAIM, John Early, Mike Birbiglia og Dita von Teese medvirker. Musikvideoen til ‘Anti-Hero’ udkommer senere i dag.

‘Midnights’ er Swifts opfølger til sine to 2020-album ‘Folklore‘ og ‘Evermore‘, der delte vandene blandt Soundvenues musikanmeldere.

Sideløbende har Swift holdt sig travlt beskæftiget med at genindspille sine tidligere albums, som hendes ærkefjende Scooter Braun solgte rettighederne til mod Swifts vilje.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af