50 Cent og Eminem blev tilbudt over 60 millioner kroner for at spille til VM i Qatar – men én af dem takkede nej

50 Cent og Eminem blev tilbudt over 60 millioner kroner for at spille til VM i Qatar – men én af dem takkede nej
50 Cent og Eminem. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

Dua Lipa ville absolut ikke spille til VM i Qatar, og nu viser det sig, at heller ikke Eminem ønskede at optræde til åbningsceremonien ved det kontroversielle sportsarrangement.

Det afslørede rapperens hyppige samarbejdspartner 50 Cent, da han for nylig gæstede radioprogrammet ‘Big Boy’s Neighbourhood’.

Her fortalte 50 Cent, at han og Eminem i sin tid blev kontaktet af arrangørerne bag ceremonien, som foreslog, at de to rappere skulle skyde turneringen i gang med en fælles optræden.

Tilbuddet var angiveligt inspireret af sidste års spektakulære Super Bowl-koncert, hvor de gamle samarbejdspartnere optrådte side om side med Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar og Mary J. Blige.

Ifølge 50 Cent lød honoraret på i alt ni millioner dollars (altså rundt regnet 62 millioner danske kroner), og 50 Cent var endda parat til at lade størstedelen af den svimlende pengesum gå til Eminem.

»Jeg ville have taget én million, og så ville de resterende otte have været til ham«, udtalte 50 Cent.

Han tog efterfølgende kontakt til Eminems manager, Paul Rosenberg, som gjorde det klart, at Eminem ikke var interesseret.

Historien melder ikke noget om, hvorfor Eminem ikke ønskede at deltage.

De to rappere har i øvrigt gang i et helt andet fællesprojekt. For nyligt kunne 50 Cent nemlig afsløre, at han og Eminem arbejder på en serieversion af sidstnævntes semiselvbiografiske spillefilm, ‘8 Mile’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af