Fabräk og Artigeardit har lavet en sang sammen, og ja, der er fart på – lyt til ‘Autostrada’

Fabräk og Artigeardit har lavet en sang sammen, og ja, der er fart på – lyt til ‘Autostrada’
Fabräk. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Fabräk har lige udgivet ep’en ‘7”, der består af tre allerede udgivne sange og et enkelt helt nyt nummer. Og det hidtil uudgivne nummer er noget af et scoop.

På ‘Autostrada’ får punkrap-duoen nemlig for første gang besøg af en anden artist – nemlig selveste Artigeardit, der bidrager med sin første feature siden sit både kritikerroste og storhittende album ‘Længe leve’.

Han er en særdeles velvalgt gæst. For ligesom Anton og Sixten fra Fabräk har Artigeardit en umiddelbar, intens energi, når han rapper – samt en ret speciel evne til at forene rap og rock.

‘Autostrada’ er en sang, der handler om at fræse igennem italienske motorveje med vinden i håret og sorgerne bag sig. Ardit lyder nærmest som det tredje Fabräk-medlem, når han kalder sig en »psykosedreng på italiensk motorvej«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Autostrada’ kommer som nævnt fra den nye ep ‘7”, som er Fabräks første større udgivelse siden debutalbummet ‘Rige børn leger bedst’ fra 2022.

For tiden er duoen på en større danmarksturné, hvor man faktisk allerede i nogle uger har kunnet købe den nye ep på vinyl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af