Justin Bieber aflyser sine danske koncerter

Justin Bieber aflyser sine danske koncerter
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for Universal Music)

Justin Bieber udmeldte i går aftes, at han har valgt at aflyse resten af sin verdensturné, formentlig så han fortsat kan fokusere på sit helbred.

Det går blandt andet udover de to danske koncerter i Royal Arena i marts, der først blev udskudt på ubestemt tid, men nu altså er blevet helt aflyst – uden nogen udsigt til en alternativ dato.

Ticketmaster har meddelt billetholdere til de udsolgte koncerter, at de vil få refunderet billetterne.

Justin Bieber har kæmpet med sit helbred, siden han blev diagnosticeret med Ramsay Hunt-syndrom i juni.

Herefter udskød og aflyste han en række optrædener, men klarede altså at komme forbi Smukfest, hvor han gav en koncert, der ikke fik de varmeste anmeldelser. Bieber landede ved den lejlighed i Danmark med et drop i armen.

Da Bieber aflyste og udskød sin verdensturné i efteråret sidste år, fortalte han, at han stadig var nødt til at fokusere på sit helbred, efter han havde forsøgt at spille en stribe koncerter på sin planlagte turné:

»Sidste weekend spillede jeg ved Rock i Rio, og jeg gav den alt, hvad jeg havde for folket i Brasilien. Men efter at være trådt af scenen, blev jeg overvældet af udmattelse, og jeg indså, at jeg er nødt til at prioritere mit helbred lige nu«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af