Taylor Swift hylder Lana Del Rey: »Hun er den bedste, vi har«

Taylor Swift hylder Lana Del Rey: »Hun er den bedste, vi har«
Lana Del Rey og Taylor Swift. (Foto: Dave J Hogan/Getty Images)

Roserne regner ned over Lana Del Rey lige for tiden.

Så sent som i sidste måned kårede Billie Eilish hende til »den sejeste af de sejeste«, og i december sammenlignede Courtney Love den albumaktuelle sangskriver med selveste Kurt Cobain.

Nu tilslutter Taylor Swift sig koret af superfans, og heller ikke hun lagde fingrene imellem, da hun under fredagens koncert i Las Vegas hyldede sin kollega og samarbejdspartner.

»Guys, det er så godt«, lød det fra Swift med henvisning til Lana Del Reys nye album, ‘Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd’.

»Det ved I sikkert allerede, men det er bare ekstraordinært. Jeg synes bare, at hun er den bedste, vi har. Jeg synes, vi som gruppe skal prioritere at streame, købe og støtte dette album og denne artist«.

Koncerten var endnu et stop på Swifts misundelsesværdige ‘Eras’-turné, hvor popstjernen gør en dyd ud af at spille akustiske overraskelser til hvert eneste show.

Denne gang talte overraskelserne en livedebut af Lana Del Rey-samarbejdet ‘Snow on the Beach’ fra Swifts seneste album, ‘Midnights’, og det i var den forbindelse, at Swift ytrede de rosende ord.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af