Offset hylder sin afdøde Migos-makker Takeoff med stor rygtatovering

Offset hylder sin afdøde Migos-makker Takeoff med stor rygtatovering
Migos. (Foto: PR)

I november 2022 blev rapperen Takeoff, der var en tredjedel af gruppen Migos, dræbt af skud i Houston. Siden har blandt andre Gucci Mane og Migos-medlemmet Quavo udgivet hyldestsange til den afdøde artist.

Nu har Offset, det tredje gruppemedlem, også skabt en form for hyldest til sin afdøde Migos-makker. Dog ikke i form af en sang, men gennem en stor rygtatovering, som han nu har vist frem på Instagram.

»Jeg elsker dig for livet og bagefter«, skriver Offset i opslaget. På billedet kan man se en ny tatovering af Takeoffs ansigt, der fylder en stor del af rapperens ryg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Takeoff havde exceptionelt stor succes med Migos. Deres største globale fremgang kom med albummet ‘Culture’ i 2017, der blandt andet inkluderede storhittet ‘Bad And Boujee’. Gruppen udgav derefter ‘Culture II’ i 2018 samt ‘Culture III’ i 2021.

Takeoff udgav desuden soloalbummet ‘The Last Rocket’ i 2018.

I 2022 døde han til stor sorg for hiphopverdenen. »Den tragisk afdøde rapper var meget mere end bare ‘den tredje Migo’«, skrev vi dengang i vores nekrolog.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af