Der går datingrygter om Taylor Swift og Matty Healy – nu har de været i studiet sammen

Der går datingrygter om Taylor Swift og Matty Healy – nu har de været i studiet sammen
Taylor Swift og Matty Healy fra The 1975. (Foto: Robert Kamau/Getty Images)

Rygterne har floreret i ugevis på TikTok og Reddit omkring en spirende romance mellem Taylor Swift og The 1975-frontmanden Matty Healy, og i sidste uge dukkede Healy pludselig op til Swifts igangværende ‘Eras’-turné.

Nu er tingene blevet endnu mere håndgribelige: Tirsdag morgen blev de to musikere nemlig spottet sammen i New York City, da de forlod byens ikoniske musikstudie Electric Lady Studios i Greenwich Village.

Datingrygterne er endnu ikke blevet bekræftet, og det er selvfølgelig ikke udelukket, at de to musikere blot arbejder på ny musik sammen.

I så fald er der god grund til at se frem til deres mulige samarbejde, da både Taylor Swift og The 1975 sidste år udgav stærke album i form af henholdvis ‘Midnights’ og ‘Being Funny in a Foreign Language’.

The 1975 igangværende ‘At Their Very Best’-turné lægger vejen forbi Danmark om blot to uger, når de gæster årets udgave af NorthSide.

Det vides endnu ikke, om Taylor Swifts ‘Eras’-turné udvides til Europa, men de amerikanske shows giver os allerede seriøs FOMO.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af