Hvem lukker Arena på årets Roskilde Festival? Vi har et bud

Hvem lukker Arena på årets Roskilde Festival? Vi har et bud
Publikum til sidste års Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

»Der er stadig ét stort mysterium tilbage: Hvem i alverden skal lukke Arena?«.

Sådan skrev Soundvenues Roskilde Festival-ekspert Kjartan F. Stolberg, da han i forrige uge dykkede ned i de værste overlap i spilleplanen for dette års udgave af festivalen.

Da spilleplanen landede, var der nemlig ét navn, der blot stod angivet som ‘TBA’. Nemlig artisten, som natten til søndag er programsat til at spille årets sidste koncert på festivalens næststørste scene, Arena. En spilletid, der typisk bliver festivalens sidste store lukkekoncert.

I skrivende stund fremgår det stadig ikke på hjemmesiden, hvem der skal stå for at spille denne mystiske midnatskoncert. Det eneste vi ved er, at artisten er dansk.

Men nu, hvor en vis hiphopduo har annonceret deres tilbagekomst med et spritnyt album, tør vi alligevel godt komme med et forsigtigt gæt: Det bliver Ukendt Kunstner, som lukker Arena i år. For ville det ikke være den perfekte måde at cementere deres comeback på?

Hvordan lyder det nye album fra hiphopduoen så? Læs vores førstehåndsindtryk HER.

I øvrigt var »et gendannet Ukendt Kunstner« faktisk et af de bud, vores Roskilde Festival-ekspert i sin tid gav på, hvem der kunne lukke Arena på årets udgave af festivalen. Også selvom han dengang næsten ikke turde tro på det.

Nu kunne det dog godt se ud til, at det alligevel bliver virkelighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af