Drake langer ud efter en af Childish Gambinos mest populære sange – kalder den »overvurderet« og »over-prisbelønnet«

Drake langer ud efter en af Childish Gambinos mest populære sange – kalder den »overvurderet« og »over-prisbelønnet«
Drake. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Tidligere på året udgav GQ en video med Donald Glover, hvor han gennemgik nogle af de mest populære sange, han har lavet under sit musiker-alias Childish Gambino.

Den video bød på en del morsomme anekdoter, men særligt én detalje tog internettet med storm: at ‘This Is America’ åbenbart oprindeligt skulle have været et disstrack rettet mod Drake.

Drake er netop draget på turné med 21 Savage, og han benytter lejligheden til at svare igen. For man kan jo ikke så meget som antyde et Drake-diss, uden at den canadiske megastjerne bliver godt og grundigt fornærmet. End ikke anmeldere bliver skånet.

Drake svarer Childish Gambino igen med sceneshowet til live-udgaven af ‘Headlines’. Da de onsdag 5. juli spillede turnéens første show, bestod scenens lysshow blandt andet af en række overskrifter (get it?), der fra videoer at dømme fortalte fun-facts om Drake.

Én af overskrifterne fra sceneshowet er gået verden rundt, fordi den præsenterede et af disse fun-facts med en unødigt aggressiv tone. Det drejer sig netop om hvordan ‘This Is America’ startede sit liv som et Drake-diss. Eller som lysshowet formulerer det:

»Den overvurderede og over-prisbelønnede hitsang ‘This Is America’ var oprindeligt et Drake-disstrack«.

Så fik Drake også lige sagt sin holdning. Her på Soundvenue mener vi, at den fortjener al sin hæder, hvorfor vi i sin tid satte den på vores liste over de bedste sange fra 2018.

Nedenfor kan du se en TikTok, hvor Drakes lysshow er klart i mælet om kvaliteten af ‘This Is America’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@raptalksk_ Drake called This Is America “overrated and overawarded” after Childish Gambino said it was originally a Drake diss. This was at the first show of his tour in Chicago #drake #donaldglover #rapbeef #hiphop #raptok ♬ original sound – raptalksk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af