Den nye ‘WAP’? Se coveret til Cardi B og Megan Thee Stallions nye single, der lander fredag

Den nye ‘WAP’? Se coveret til Cardi B og Megan Thee Stallions nye single, der lander fredag
Cardi B og Megan Thee Stallion i 'WAP'-videoen. (Foto: PR)

Sidst Cardi B og Megan Thee Stallion slog sig sammen på en sang, var resultatet både ekstremt sexfikseret og ekstremt succesfuldt.

‘WAP’ var en af de største og mest kontroversielle sange i 2020 takket være bramfri sexrim og en overdådig musikvideo. Det kan åbenbart både forarge og fascinere, når kvinder rapper om deres »wet ass pussy«. Vi kårede ‘WAP’ til en af årets bedste udenlandske sange.

Nu, tre år senere, får ‘WAP’ endelig en efterfølger. Både Cardi B og Megan Thee Stallion har delt et nyt cover på deres sociale medier, og annonceret, at en sang ved navn ‘Bongos’ lander allerede på fredag.

At dømme ud fra coveret bliver det ikke mindre festligt denne gang. Begge rappere står sparsomt beklædte med en slikkepind i hånden og farverige parykker på hovedet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, om ‘Bongos’ vil være at finde på et kommende album. Men Cardi B skylder os snart en større udgivelse.

Hun har ikke været aktuel på den front siden debuten ‘Invasion of Privacy’ fra 2018.

Megan Thee Stallions seneste album er ‘Traumazine’ fra 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af