Albumguide: Kan Bad Bunny overhovedet blive større?

Ugens vigtigste udgivelser tæller Bad Bunnys andet album på to år, TopGunns selverklærede magnum opus og en ny ep fra tidens måske bedste supergruppe.
Albumguide: Kan Bad Bunny overhovedet blive større?
Bad Bunny. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bad Bunny ‘Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana’

Bad Bunny er – bogstaveligt talt – den største musiker i verden. I 2022 var han den mest streamede kunstner på Spotify for tredje år i træk, og sidste års ‘Un Verano Sin Ti’ var også årets mest afspillede album på globalt plan. Det er svært at se, hvordan den 29-årige puertoricaner overhovedet skulle kunne blive større, men nu er han altså tilbage med endnu et album.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TopGunn ‘DK GOAT’

»Jeg er slet ikke i tvivl om at det her er det bedste album, jeg nogensinde har lavet«, udtaler TopGunn om sit femte album, der bærer den tilpas flabede titel ‘DK GOAT’. Albummet inkluderer otte helt nye numre, gæsteoptrædener af Kesi og Lamin samt et Hans Philip-sample.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Troye Sivan ‘Something to Give Each Other’

Førstesinglen ‘Rush’ var intet mindre end et lille mesterværk, så forventningerne har været enorme til Troye Sivans ‘Something to Give Each Other’, der markerer den australske popstjernes tredje album og hans første i fem år. I mellemtiden har han blandt andet optrådt i HBO-serien ‘The Idol’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Holly Humberstone ‘Paint My Bedroom Black’

Holly Humberstone ligner et godt bud på Storbritanniens næste store popsensation. Sidste år stod hun for opvarmningen på Olivia Rodrigos verdensturné, og listen over samarbejdspartnere tæller blandt andre The 1975’s Matty Healy og amerikanske D4vd. I dag udgiver hun sit debutalbum.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hjalte Ross ‘Less’

Efter tre år vendte Hjalte Ross tidligere i år tilbage med singlen ‘Don’t’, og nu følger den danske singer/songwriter op med albummet ‘Less’. Det nye album følger i hælene på ‘Waste of Haste’ fra 2020 og er ifølge Ross skrevet under en turbulent tid, hvor han har »vendt op og ned og vrangen ud«.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Boygenius ‘The Rest’

Supergruppen bestående af Phoebe Bridgers, Lucy Dacus og Julien Baker står allerede bag et af årets stærkeste album i form af ‘The Record’, men nu er Boygenius tilbage med fire nye numre. Trioen er lige nu ved at afslutte en længere verdensturné, der tidligere i år bragte dem forbi K.B. Hallen.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamila Woods ‘Water Made Us’

Den Chigaco-baserede r’n’b-sanger Jamila Woods er glad for konceptalbum. På 2019-albummet ‘Legacy! Legacy!’ opkaldte hun således samtlige numre efter afroamerikanske kulturikoner, og på ‘Water Made Us’ søger hun at besvare, hvad det vil sige at overgive sig fuldstændig til kærligheden.

Lyt til albummet HER.

Hør også disse album, hvis du vil være helt opdateret:
Offset ’Set It Off’
Jacob Aksglæde ‘Godnat & Godmorgen’
Karl Meyer ‘Far From Home’
Høker ‘Luksushippie’
AySay ‘Köy’
Westside Gunn ‘And Then You Pray For Me’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af