Premiere: Hjalte Ross forsvandt i tre år – nu er han tilbage med singlen ‘Don’t’

Premiere: Hjalte Ross forsvandt i tre år – nu er han tilbage med singlen ‘Don’t’
Hjalte Ross. (Foto: Søren Lynggaard)

Nogle gange har man brug for et omgivelsesskift.

Kreativiteten får lov til at slå gnister, eftertænksomheden får lov til at spire, og ofte ser man sig selv og omverdenen i et nyt lys.

Det lader også til at være det, der er sket i Hjalte Ross’ nyeste single, ‘Don’t’, som Soundvenue i dag har premiere på.

»’Don’t’ er skrevet under et af flere frivillige ‘eksil’ i Italien, som jeg har taget de sidste par år«, forklarer den nordjyske sanger. »Det skildrer ømt følelsen af at være utilstrækkelig og fanget i et forkert mønster«.

Singlen suppleres også af en musikvideo skabt i samarbejde med fotograf Søren Lynggaard. Den består af diverse klip fra et ophold i New York – alt fra solnedgange til metrovogne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Don’t’ er Hjalte Ross’ første udgivelse i tre år og første single fra hans kommende album, ‘Less’, der udkommer 13. oktober.

Singlen er ifølge Ross en god introduktion til det kommende album – både musikalsk og tematisk. Han forklarer:

»’Less’ er skrevet under en turbulent tid, hvor jeg har prøvet at face the music – både metaforisk og bogstavligt talt. Jeg har ændret mine rammer ad flere omgange, vendt op og ned og vrangen ud. Jeg har taget mig god tid til at fokusere på den essentielle sangskrivning«.

Hjalte Ross. (Foto: Søren Lynggaard)

Hjalte Ross har tidligere fået en del ros og omtale for sin musik. Soundvenue kårede hans seneste album, ‘Waves of Haste‘, som et af de bedste i 2020.

‘Don’t’ udkommer fredag den 25. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af