Taylor Swift har udgivet en genindspillet version af ‘1989’ – med fem nye sange

Taylor Swift har udgivet en genindspillet version af ‘1989’ – med fem nye sange
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Hector Vivas/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Taylor Swift har aldrig været større end lige nu. Hendes ‘Eras’-turné dominerer popkulturen, og er senest blevet til en film. I USA er hendes over fire år gamle sang ‘Cruel Summer’ lige gået nummer et. Og hendes datingliv kan få verden til at gå i stå.

I al den virak kunne man næsten glemme, at popstjernen også har gang i et ambitiøst projekt om at genindspille sine tidligere album. I dag er den nyeste såkaldte ‘Taylor’s Version’-udgivelse landet i form af hendes måske bedste album: Det storhittende ‘1989’ fra 2014.

Det interessante er her – udover at ‘1989’ er et af hendes største album – at albummet er udvidet med fem aldrig før udgivne sange. De har titlerne ‘Say Don’t Go’, ‘Now That We Don’t Talk’, ‘Suburban Legends’, ‘Is It Over Now?’ og ‘Slut!’.

Taylor Swift har udgivet et lille brev sammen med udgivelsen, hvor hun blandt andet skriver: »Jeg blev født i 1989, genopfandt mig selv for første gang i 2014, og en del af mig blev taget tilbage, da jeg i 2023 genudgav dette album, som jeg elsker så højt«.

‘1989’ er det fjerde genudgivne Taylor Swift-album. Hun begyndte at genindspille sit katalog efter en konflikt omkring rettighederne til sin musik.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af