Det ser ud til, at Kidd udgiver et nyt album lige om lidt

Det ser ud til, at Kidd udgiver et nyt album lige om lidt
Kidd. (Foto: Jannick Boerlum)

Julen er lige rundt om hjørnet, og Kidd fejrer højtiden med et nyt album.

Sådan så det i hvert fald ud i går aftes på Instagram, hvor Nørrebro-rapperen postede en story, der efter alt at dømme hintede til udgivelsesdatoen for hans imødesete tredje album, som han har teaset for siden 2021.

Storyen er sidenhen forsvundet, men viste et foto af Kidd iført forskelligfarvede sko med teksten »Albumdato … 12/23«.

Det kunne forstås, som om Kidds næste album lander lillejuleaften, altså den 23/12. Eller det kan forstås, som om rapperen teaser, at albummet lander en unavngiven dag i december 2023. Det er svært at sige.

Kidd. (Foto: Jannick Boerlum)

Det nye album bliver Kidds første fuldlængde siden ‘Kiddæssancen’ fra 2014 og hans første længere udgivelse siden 2021, hvor han udgav en lille ep ved navn ‘3 numre i gave fordi de ikke kommer med på pladen’.

I mellemtiden har han holdt sig beskæftiget med blandt andet en kaotisk koncert i Store Vega og et par nye singler. Senest udgav han det DJ Alligator-samplende Tessa-samarbejde ‘Fløjt’ne’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af