Tessa og Kidd har genoplivet et DJ Aligator-hit fra 00’erne – lyt til ‘Fløjt’ne’

Tessa og Kidd har genoplivet et DJ Aligator-hit fra 00’erne – lyt til ‘Fløjt’ne’
Tessa og Kidd. (Foto: PR)

Hvad er det, dansk klubmusik mangler lige nu?

Fløjte. Vildt meget fløjte.

I hvert fald hvis man spørger Tessa og Kidd. De er gået sammen om en ny single, der genopliver et af 00’ernes helt store klubnumre.

DJ Aligators ‘The Whistle Song’ og dens fantastisk-forfærdelige kombination af trancerytmer og fløjtefest var for omkring 20 år siden fast inventar i samtlige af landets forfester og natklubber.

Den sammensætning lader Tessa og Kidd til at have savnet. Så meget, at de nu er gået sammen, og har givet deres eget take på nummeret i form af ‘Fløjt’ne’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nummeret byder på et sample af ‘The Whistle Song’ samt rapvokaler fra Tessa og Kidd. Derudover har DJ Aligators hit også fået et langt mere markeret og tungt beat takket være produceren Kewan.

»’Fløjt’ne’ handler om at have det vildt og være fløjtende ligeglad med andres meninger og negativitet. Period. Vi giver ikke en fuck«, udtaler Tessa via en pressemeddelelse.

Her fortæller hun også om samarbejdet med Kidd:

»At være i studiet med Kidd er noget, jeg altid gerne har villet, og det var fedt, at det endelig skete. At sige det er en sjov og underholdende proces er et understatement«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af