Suspekt annoncerer stor sommerkoncert

Suspekt annoncerer stor sommerkoncert
Suspekt. (Foto: Dennis Morton)

For bare et par måneder siden optrådte Suspekt for 47.000 mennesker i Parken, og nu annoncerer trioen endnu en stor koncert til sommer.

Den 30. august 2024 indtager Suspekt nemlig Refshaleøen, hvor der ifølge gruppen selv vil være mulighed for at høre 20 års hits fra alle album lige fra ‘Ingen Slukker the Stars’ frem til dette års ’Ancient Aliens’.

Modsat i Parken byder koncerten på Refshaleøen også på en række opvarmningsnavne, som vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

»Vi kommer til hovedstaden med et helt spændstigt festorama! Vi har sørget for masser af ståplads, så vi kan få jer alle sammen ned og mose rundt og drikke dejlige shotsrør i sommervarmen, mens vi smider tøjet mellem hinanden«, lyder det fra trioen i en pressemeddelelse.

Suspekt i Parken. (Foto: Nikolaj Bransholm)

Suspekt udgav deres seneste album blot to dage efter koncerten i Parken, hvor hele ‘Ancient Aliens’ blev afspillet på vinyl, før koncerten begyndte.

Soundvenues Kjartan F. Stolberg tildelte ‘Ancient Aliens’ fire stjerner og pointerede, at især Rune Rask overgik sig selv på trioens synthwave-inspirerede ottende album.

»Vi har stadig at gøre med to af landets bedste rappere og landets måske bedste producer«, lød det blandt andet i anmeldelsen.

Nu kan det nye album altså snart opleves på Refshaleøen.

Suspekt
30. august 2024
Refshaleøen
Billetpris: DKK 495 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af