Albumguide: Nicki Minaj har udgivet en efterfølger til sit mest ikoniske album

Her er ugens vigtigste nye udgivelser.
Albumguide: Nicki Minaj har udgivet en efterfølger til sit mest ikoniske album
Nicki Minaj. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nicki Minaj ‘Pink Friday 2’

For 13 år siden gjorde en legendarisk Kanye-feature og albummet ‘Pink Friday’ Nicki Minaj til nyere tids største kvindelig rapsensation. Efter flere udskydelser er rapperen nu klar med en slags spirituel efterfølger til sin ikoniske debut, som hun lover bliver »voldsom, sjov og ikke-undskyldende«.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tate McRae ‘Think Later’

Du kender måske ikke navnet Tate McRae, men du kender helt sikkert sangen ‘Greedy’. De seneste måneder har den canadiske popstjernes TikTok-hit toppet hitlisterne i både USA, hjemlandet og det meste af Europa, og nu følger hun op med et nyt album. Næste år kan hun opleves på dansk grund.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dos Santos ‘Samba’

Dos Santos – eller Christian Lima Dos Santos Ringsing, som hans borgerlige navn lyder – er en ung dansk musiker, hvis sommersingle ‘Folder mine hænder’ tidligere i år blev udpeget som Ugens Uundgåelige på P3. Debut-ep’en ‘Samba’ er inspireret af rytmerne fra hans mors hjemland, Brasilien.

Lyt til ep’en HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yasin ‘En paus från internettet – del 1’

Storstreamende Yasin er af gode grunde en kontroversiel skikkelse på den svenske rapscene, men talentet står ikke til diskussion. Tidligere i år udgav han det stærke album ‘Pistoler, poesi och sex’, og i onsdags fulgte han op med første del af et nyt mixtape. Del 2 skulle være lige rundt om hjørnet.

Lyt til mixtapet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Car Seat Headrest ‘Faces From the Masquerade’

Det er ikke meget, vi har hørt fra ellers så produktive Will Toledo og co., siden de i 2020 med svingende held omfavnede elektronisk musik på albummet ‘Making a Door Less Open’. Men nu er indierockerne tilbage med et livealbum optaget sidste år over tre aftener på Brooklyn Steel i New York.

Lyt til albummet HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af