Kanye West og Ty Dolla Sign udskyder deres fællesalbum til næste år

Kanye West og Ty Dolla Sign udskyder deres fællesalbum til næste år
Kanye West i London i 2022. (Foto: Neil Mockford/GC Images)

To gange tidligere har Kanye West og Ty Dolla Sign udskudt deres kommende album ‘Vultures’. Og nu har de gjort det igen.

Senest lovede duoen, der også går under fællesnavnet ¥$, at udgivelsen skulle udkomme på nytårsaftensdag, men i den forgangne juleweekend blev ‘Vultures’ så rykket til 12. januar. Det bekræfter musikernes repræsentanter til NME.

Kanye West og Ty Dolla Sign har allerede spillet flere sange fra ‘Vultures’ til en række spontane lytteevents. Det er dog kun førstesinglen, der også hedder ‘Vultures’, som er udkommet officielt.

Ifølge HipHopDX skulle blandt andre Young Thug, Freddie Gibbs, Future, Playboi Carti, Quavo, Lil Durk og Chris Brown medvirke på albummet.

Der vil desuden formentlig være en dansker med på albummet, nemlig produceren Lukas B.L, der har lavet beatet til nummeret ‘All This Money On The Floor’.

Kanye har derudover i fuld offentlighed brokket sig over, at Nicki Minaj nægter at godkende brugen af hendes vers på sangen ‘New Body’, skriver NME. Sangen er faktisk flere år gammel og skulle oprindeligt have figureret på det sidenhen skrottede Kanye-album ‘Yandhi’.

Man kan spekulere i, at denne rettighedsfejde kan have påvirket ‘Vultures’-udgivelsesdatoen. Det er dog langt fra nyt, at Kanye udskyder en albumudgivelse. Han gjorde det som bekendt også ad flere omgange med ‘Donda’ i 2021.

Måske tredje gang bliver lykkens gang for ‘Vultures’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af