‘Mean Girls’-instruktører afslører, hvilken rolle de overvejede til Harry Styles

‘Mean Girls’-instruktører afslører, hvilken rolle de overvejede til Harry Styles
Harry Styles. (Foto: Dana Papandreadis / Sony Music)

Den nye ‘Mean Girls’-film, der fik biografpremiere i sidste uge, er ikke bare en reboot af den oprindelige film fra 2004, den er faktisk også en musical, der er baseret på en Broadway-opsætning fra 2018.

Så hvad havde været mere oplagt end at have et stort navn med, der både er popstjerne og skuespiller – en stjerne som Harry Styles?

Sådan tænkte filmens to instruktører, Arturo Perez Jr. og Samantha Jayne, måske. De overvejede i hvert fald at tilbyde Harry Styles en rolle i filmen, fortæller de i et nyt interview hos The Hollywood Reporter.

Her udtaler sidstnævnte følgende: »Der er en særlig type komedie, der var sjov for 20 år siden, der bare ikke fungerer i dag. Det vidste vi. Men der er også visse ikoniske linjer, som der ville være oprør i gaden, hvis vi undlod. Som for eksempel ‘You go, Glen Coco!’ Vi ville give folk det, de vil have. Men samtidig var vi sådan: ‘Hvem er Glen Coco?’«

Arturo Perez Jr. tilføjer: »Hvem kunne det være? Jeg kan huske, vi tænkte: Kunne vi spørge Harry Styles?«

Og Jayne afslutter: »Vi tænkte, at Harry Styles kunne være Glen Coco. Men så tænkte vi: Vent lige, det kunne være fedt at bryde den fjerde væg, og tænk hvis vi alle var Glen Coco?«.

Lang historie kort: Det blev altså ikke Harry Styles, der spillede rollen i ‘Mean Girls’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af