Soundvenue LIVE: Kom til release-fest med formidable Brimheim – live-session og q&a

Soundvenue LIVE: Kom til release-fest med formidable Brimheim – live-session og q&a
Brimheim. (Foto: André Hansen)

»Et formidabelt debutalbum, der konsoliderer hendes åbenlyse talent«.

Sådan skrev Soundvenues anmelder, da den dansk-færøske indierock-musiker i 2022 udgav sit første album, ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’, der på gribende vis formulerede komplekse følelser og relaterbare situationer.

Nu er Brimheim snart klar med en opfølger til sin femstjernede debut. Den 22. marts udgiver hun albummet ‘Ratking’ – og du kan være blandt de første, der får lov at opleve hendes nye sange i en live-setting.

Aftenen før, den 21. marts, inviterer Soundvenue LIVE nemlig til release-fest på Copenhagen Distillery, hvor Brimheim både vil performe en live-session med sange fra det kommende album og stille op til q&a med Soundvenues Malthe Hjort.

Aftenen slutter med afterparty til klokken 2. I merchboden vil der blive solgt signerede vinyler og nyt Brimheim-merch.

Billetterne koster 130 kr. og kan købes gennem Billetto HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra det kommende album har vi allerede hørt førstesinglen ‘Literally Everything’, der tog os på sengen med sin dansable synthpop, og som vi efterfølgende kårede til en af sidste års bedste danske sange.

Senest har Brimheim udgivet Eee Gee-samarbejdet ‘Brand New Woman’ samt den nye single ‘Normies’, der ligeledes lover godt for opfølgeren til en af de seneste års stærkeste danske rockdebuter.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: Release-fest med Brimheim
Torsdag den 21. marts, kl. 19.00
Copenhagen Distillery
Billetpris: 130 kroner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af