Ed Sheeran kalder Britney Spears-hit for »en af de to-tre bedste sange nogensinde«

Ed Sheeran kalder Britney Spears-hit for »en af de to-tre bedste sange nogensinde«
Ed Sheeran. (Foto: Dan Martensen)

Ed Sheeran gæster det nyeste afsnit af podcasten ‘Therapuss with Jake Shane’, og den hyggelige samtale stikker i mange forskellige retninger.

Under en snak om Netflix-serien ‘3 Body Problem’ begynder Jake Shane og Ed Sheeran at snakke om Lana Del Reys debutsingle, ‘Video Games’, der medvirker i serien. Ed Sheeran kalder den for »den perfekte debutsang«, og Shane svarer tilbage, at man kan sige det samme om Sheerans ‘The A-Team’.

Dette får sporet samtalen over på stærke debutsingler, hvilket gør os lidt klogere på Sheerans musiksmag. Shane foreslår Olivia Rodrigos ‘Drivers License’ og Britney Spears’ ‘… Baby One More Time’ – begge afføder smilende fistbumps fra Sheeran, og særligt sidstnævnte efterlader superstjernen positivt stemt:

»Der er den! Der er ingen bedre debutsang«, siger Sheeran. »Jeg synes at ‘… Baby One More Time’ er en af de to-tre bedste sange, der nogensinde er skrevet«.

Herefter går samtalen over på både Sam Smith og Lady Gaga, før den vender tilbage til Olivia Rodrigos ‘Drivers License’: »Den sang er fremragende. Begge de album, ‘Guts’ og ‘Sour’ er i min optik un-skippable. Som plader er de bare fremragende plader«.

Hele afsnittet kan ses og høres herunder. Samtalen om debutsingler begynder knap 39 minutter inde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af