Doja Cat dater ‘Stranger Things’-stjerne to år efter viral Instagram-konflikt

Doja Cat dater ‘Stranger Things’-stjerne to år efter viral Instagram-konflikt
Doja Cat. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for TIME)

For omkring to år siden blev internettet lukket ind i en konflikt mellem to verdensstjerner.

I sommeren 2022 blev Doja Cat således godt sur over, at ‘Stranger Things’-stjernen Noah Schnapp (der spiller Will Byers) havde delt en privat Instagram-chatsamtale mellem dem, hvor rapstjernen spurgte, om ikke han kunne få sin skuespilkollega Joseph Quinn (aka Eddie Munson) til at skrive til hende. Doja og Schnapp sluttede kort efter fred.

Nu ser det omsider ud til, at rapperen og Quinn er begyndt at date, skriver NME.

Doja Cat og Joseph Quinn har i skrivende stund ikke bekræftet relationen, men de er blevet fotograferet holde i hånd og kærtegne hinanden på en facon, der antyder mere end blot et venskabeligt forhold.

De to stjerner befandt sig i Quinns hjemby London, hvor de blandt andet tog til en koncert på Camden-spillestedet Dingwalls.

Tidligere på sommeren var Doja Cat forbi Danmark, da hun gav en gennemført koncert på Roskilde Festival.

Joseph Quinn er i gang med optagelserne til den stjernespækkede Marvel-film ‘The Fantastic Four’. Til november er han desuden biografaktuel med en rolle i Ridley Scotts ‘Gladiator 2’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af