Lady Gaga afslører nyt surprise-album – lander sammen med ‘Joker: Folie à Deux’

Lady Gaga afslører nyt surprise-album – lander sammen med ‘Joker: Folie à Deux’
Lady Gaga som Harley Quinn i 'Joker: Folie a Deux' (Foto: Instagram)

Tidligere på måneden teasede Lady Gaga for, at hun har et nyt album på vej, der udkommer til februar næste år. Nu har popstjernen imidlertid annonceret et helt andet album, som lander meget tidligere.

På Instagram har Gaga således afsløret, at albummet ‘Harlequin’ udkommer allerede på fredag, skriver Deadline.

Pladens titel refererer til hendes karakter Harley Quinn i ‘Joker: Folie à Deux’, og albummet fungerer netop som en slags følgesvend til Todd Phillips’ hypede storfilm.

På Spotify kan man se, at ‘Harlequin’ består af 13 numre, inklusive sange som ‘The Joker’ og ‘Folie à Deux’, der tydeligvis er navngivet efter filmens univers. Albumcoveret viser ligeledes Lady Gaga under en bruser, der vasker Harley Quinn-sminken af hendes ansigt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Joker: Folie à Deux’ følger op på kæmpesuccesen ‘Joker’, igen med Joaquin Phoenix i rollen som Arthur Fleck alias Jokeren. Lady Gaga synger ikke bare på pladen, for filmen indeholder en række musical-sekvenser, der står i kontrast til det mørke univers.

Den nye film fik verdenspremiere på Venedig-filmfestivalen i starten af september og rammer de danske biografer 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af