Lyt til Soundvenue Streamer: Er den danske Netflix-serie ’Equinox’ årets svar på ’The Rain’?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Velkommen til et spritnyt streamingår, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich sidder klar i podcaststudiet for at granske ugens to mest interessante streamingtitler – og i denne uge er der dansk tema på programmet, når værterne kaster sig over Netflix-serien ’Equinox’ og DR-serien ’LOVER’.

’Equinox’ er Netflix’ anden danske produktion (nogen vi kanske huske en vis ’The Rain’ som den første…), og er baseret på en populær DR-podcast af samme navn af Tea Lindeburg.

I serien spiller Danica Curcic den unge kvinde Astrid, der forsøger at finde ud af, hvad der skete tilbage i 1999, da 21 studenter – heriblandt Astrids storesøster Ida – sporløst forsvandt. Der er både ’Midsommar’ og ’Da Vinci Code’-vibes over plottets flirt med folkesagn og symboltydning, men er ’Equinox’ reelt fængslende eller bare jævnt forvirrende?

Jacob og Lise diskuterer, men inden da skal det først handle om manuskriptforfatter og instruktør Anders Augusts semi-selvbiografiske serie ’LOVER’, der handler om to 20-somethings stofmisbrug og afvænning. Augusts egen lillesøster, Clara Dessau, spiller Mikka, mens Dessaus virkelige kæreste Simon Bennebjerg spiller Noah (tal om en familieaffære!).

Hvilken af de to danske serier skal du kaste dig over på sofaen? Få svaret i Soundvenue Streamer.

PS: Til sidst i programmet går Jacob og Lise all-out spoiler-happy på slutningen i ’Equinox’, men der advares selvfølgelig forinden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af