Første afsnit af ‘Serial’ sæson 2 kan nu hentes og streames

Første afsnit af ‘Serial’ sæson 2 kan nu hentes og streames

Først fik ‘Serial’s anden sæson premiere på Pandora, men det hjalp ikke os uden for the United States of A. Men nu er opfølgeren til verdens mest succesfulde podcast nogensinde endelig klar til at downloade, streame og/eller købe på vore breddegrader.

Du skal et smut forbi ‘Serial’s hjemmeside eller iTunes for at høre første episode af serien.

Denne sæson har skiftet fuldstændig fokus fra high school-mordet, der var første sæsons omdrejningspunkt – selvom sidste punktum ikke er sat i den sag. Sæson 2 kredser om en helt anden sag, nemlig den amerikanske soldat Bowe Bergdahls tilfangetagelse af Taliban i hele fem år – længere end nogen anden soldat under krigen i Afghanistan.

Da han blev frigivet startede det egentlige drama. Først blev han nemlig hyldet som en helt, men stemningen vendte på en tallerken, da han blev beskyldt for forræderi og endte med at blive sigtet for to forbrydelser, der kan bure ham inde for livstid.

Det er første gang Bowe Bergdahls egen side af historien kommer frem.

Læs også: Emnet for den nye sæson af podcast-sensationen ‘Serial’ er fundet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af