Game of Puns: Daenerys får nye venner i hesteklubben med sine tryllekunster

Game of Puns: Daenerys får nye venner i hesteklubben med sine tryllekunster

‘Game of Thrones’ bød i denne uge på noget så utraditionelt som et lykkeligt øjeblik, romantik og fremdrift i Daenerys’ storyline. Som det sig hør og bør fik de bedste øjeblikke fra gårsdagens afsnit til tasterne og billedbehandlingsværktøjerne – og vi har samlet en pæn stak af det bedste fra Twitter, Imgur, Reddit og andre underlødige sites.

Som Melisandre altid siger: »The text is dark and full of spoilers«, så vend om med det samme, hvis du ikke har set afsnittet endnu.

Den korte opsummering byder på en ganske hæderlig score for afsnittet.

Recap
(Foto: Nicsplosion / Imgur)

Familiefest for Stark-søskende

StarkReunion
Podrick photobomb. (Foto: HBO)

I gårsdagens afsnit med titlen ‘Book of The Stranger’ (der lige så vel kunne have heddet ‘Girl Power’) fik vi noget så sjældent i ‘Game of Thrones’-sammenhænge som et lyksaligt Stark-øjeblik, da Jon Snow og Sansa Stark genså hinanden på Castle Black.

Det var på mange måder et stærkt øjeblik. For lad os være ærlige: De var ikke ligefrem de tætteste søskende (hverken i blodet eller i ånden), men når man har vadet gennem så dybe oceaner af lort, som de to har, så kan en familiegenforening i Westeros være mere værd end valyrisk stål.

De to søskende manglede ikke noget at snakke om – selv den ofte ordknappe Jon Snow var et rigtigt sludrechatol. De har selvfølgelig også begge lige gennemlevet deres ungdomsår og fået, hvadskalmansige, én på opleveren?

Reunion
(Foto: CanadianMatt / Reddit)

Som ca. alle andre kvinder i afsnittet (med undtagelse af Osha) var det imidlertid Sansa, der virkede mest ovenpå, mens Jon var ved at pakke taskerne for at rejse ned til sydens sol. Hun viser sig at være den hypeman, Jon Snow skal bruge til den forestående bastard-beef, der i den grad er lagt i kakkelovnen til:

BastardBowl
(Foto: DrWankalot / Imgur)

Kan. Ikke. Vente.


Nordens nye powercouple

TormundGiantsbane
Definitionen af sovekammerøjne.

Samtidig på Castle Black var der forårstemning og amoriner i luften, da det første møde mellem Tormund Giantsbane og Brienne of Tarth slog gnister.

0869ae0
Kærlighed ved første blik
5mS7QHS
Noget andet ved første blik.
ve2s2H6
Cher ved første blik.

Selvom Brienne ikke umiddelbart svarer tilbage med samme passion i blikket, så er det tydeligt at hun i Tormund ser en mand, der forstår hvem hun er. Det kan tydeligt tolkes ud fra den tykke sensuelle stemning, der drev ned ad Castle Blacks klamme mure.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var dog ikke alle, der øjeblikkeligt forstod passionen mellem de to.

Recut the earlier cut to get just this reaction

Det giver ellers mening: De er begge to gigantiske. De elsker at gå i krig. Og de har begge to wreslet med en bjørn (Tormund dog i en væsentlig anden forstand).

Move over, Ygritte og Jon. Der er et nyt powercouple i det høje Nord og de hedder Brienne og Tormund.


Brændt barn skyr ikke ilden

EmiliaClarke
Yaaas, kween!

Hvad angår pyromani, falder æblet tilsyneladende ikke langt fra stammen. Den gale konge, Aerys Targaryen, blev eksempelvis dolket i ryggen af Jaime Lannister, da han ville sætte fut under hele King’s Landing. Indtil videre har datter Daenerys haft mere held med sine brandfarlige tilbøjeligheder og kan nu tilføje titlen tvebak til sit lange visitkort, efter hun endnu engang har boltret sig i flammer.

‘Book of the Stranger’ sluttede nemlig af med en anelse fremdrift i Daenerys-storylinen, der ellers har stået stille cirka hele sæsonen. Hendes to ivrige bejlere Daario Naharis og den stolte kriger Ser Jorah sneg sig som de galante riddere de er, ind i Wendy-temaparken Vaes Dothrak for at komme den tilfangetagne Khaleesi med de mange titler til undsætning. Det gjorde de med deres stærkeste Pokémon-moves: Lommesand og stentæsk.

dGYim2e
»Pocket Sand«

Men hvad de to galante herrer åbenbart ikke har fattet endnu er, at Daenerys Targaryen er én khaleesi, der ikke har brug for at blive reddet.

Ved hjælp af sine enestående evner som demagog og høje brandsikkerhed (det samme kan dog ikke siges om hendes kjole), ekspederede hun et helt kuld fandens khale og sikrede sig i medgift ca. 100.000 nye hestevenner til sin efterhånden imponerende (men bådfattige) hær.

mi3DmRI
Verdens bedste meme Dany-style. (Foto: sickreferenceman / Imgur)

Hendes lille optrin har dog også vakt vrede hos nogle fans af bøgerne. For her er familien Targaryen ikke brandsikre.

Well, man kan ikke tilfredsstille alle. Vi andre håber bare, at Dany snart er klar til at vise, hvor skabet skal stå på den anden side af The Narrow Sea.

Læs også: Game of Puns: ‘Game of Thrones’ forhøjer indsatsen med både penis- og pruttejokes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af