‘Stranger Things’-instruktør overtager førersædet på ‘Uncharted’-filmatisering

‘Stranger Things’-instruktør overtager førersædet på ‘Uncharted’-filmatisering

Filmatiseringen af Sonys storhittende spilserie ‘Uncharted’ har været undervejs længe og med hele tre instruktører i stolen, der siden har opgivet projektet, men nu er der kommet nyt håb for realiseringen.

Shawn Levy er nemlig blevet tilkoblet som instruktør og selvom det navn næppe får klokker til at ringe hos de fleste, så har han flere succesfulde projekter til sit navn. Senest har han instrueret to afsnit af ‘Stranger Things’ og har været producer på ‘Arrival‘, der ser lovende ud.

Tidligere på året blev der tilføjet en manuskriptforfatter i form af Joe Carnahan (‘Smokin’ Aces’ og ‘Bad Boys 3’).

Opgaven, Levy skal udføre, bliver dog ikke nem. Spilfilmatiseringer har på ingen måde været synderligt heldige historisk set. Det tætteste vi kommer på et vellykket spilfilmatiseringsprojekt er ‘Tomb Raider’-filmene – og det er udelukkende for deres økonomiske bedrifter. Det til trods har vi i år allerede fået en ‘Ratchet & Clank’- og ‘Warcraft’-filmatisering og kan se frem til ‘Assassin’s Creed’ op til jul.

Filmens plot kommer til at ligne handlingen fra ‘Uncharted: Drake’s Fortune’, hvor skattejægeren jagtede den gemte by af guld, El Dorado. De mangler stadig at udfylde rollelisten.

Læs også: ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ er generationens mest imponerende og helstøbte spil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af