Cara Delevingne er taknemmelig for at være blevet ædru

Cara Delevingne er taknemmelig for at være blevet ædru
Cara Delevingne til Met Gala. (Foto: Taylor Hill/Getty Images)

Cara Delevingnes plads i mediernes søgelys har ikke altid været behagelig.

For to år siden trak modellen og skuespilleren eksempelvis overskrifter, da hun befandt sig ved en lufthavn i Los Angeles uden sko på og i påvirket tilstand. Hun var på vej fra Burning Man-festivalen til et job i London.

Nu fortæller hun i et interview med The Sunday Times, at hun ikke fortryder situationen, da den var et led på hendes rejse for at blive ædru.

»Det var en dum beslutning at tage direkte fra en festival på arbejde. Jeg skulle have ventet en dag. Men det ville komme til at ske for mig alligevel, og der var masser af billeder af mig ude, hvor jeg så stiv ud«, fortæller hun.

Delevigne har netop spillet hovedrollen i musicalen ‘Cabaret’ på de skrå brædder i Londons West End, og det mener hun ikke var sket, hvis ikke situationen i lufthavnen var blevet et vendepunkt.

»Hør, jeg meldte mig til det her, det er mit arbejde, det er det, jeg laver. Men uden det ville jeg så være ædru nu? Jeg ville aldrig have været Sally Bowles i West End, det er jeg super stolt af«.

Journalisten bag indleder desuden interviewet med at nævne, at Delevingne kun var otte år, da hun mødte hende første gang til hendes tantes bryllup. Her svarer modellen »Faktisk blev jeg fuld den dag. Jeg var otte, sikke en skør alder at blive fuld i«.

I dag er hun dog taknemmelig for at være et andet sted.

»Jeg plejede at tænke stoffer og alkohol hjalp mig med at håndtere tingene… men det gjorde de ikke, de gjorde, at jeg blev ved med at være trist og super deprimeret«, fortæller Cara Delevingne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af