The Lonely Island er tilbage med lummer ‘Løvens hule’-sang – se videoen til ‘Sushi Glory Hole’

The Lonely Island er tilbage med lummer ‘Løvens hule’-sang – se videoen til ‘Sushi Glory Hole’
Andy Samberg i The Lonely Island-videoen. (Foto: PR)

Weekendens udgave af ‘Saturday Night Live’ bød på et overraskende og kærkomment gensyn med The Lonely Island, der var tilbage i sketchshowet for første gang i seks år med en præ-indspillet musikvideo. Det skriver Deadline.

Satiretrioens nye rapsang står vanen tro lummerhedens tegn, selvom Adam Samberg og Akiva Shaffer (gruppens tredje medlem, Jorma Taccone, medvirker ikke, men står krediteret som medforfatter) i videoen forsøger at overbevise om det modsatte.

I bedste ‘Løvens hule’-stil forsøger de to habitklædte mænd at pitche konceptet ‘Sushi Glory Hole’, der også er sangens titel, til tre investorer spillet af Maya Rudolph, Bowen Yang og Kenan Thompson.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hear us out«, gentager de igen og igen, mens skepsissen vokser støt blandt investorererne, som ikke ser det geniale i at blive fodret sushi gennem et hul i en væg.

Gensynet med The Lonely Island er en del af fejringen af ‘Saturday Night Live’s 50-års jubilæum. Historiens allerførste afsnit af comedy-showet i 1975 er i øvrigt omdrejningspunkt for en ny komediefilm med titlen ‘Saturday Night’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af