Få første kig på Eddie Redmayne i ‘Harry Potter’-filmen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Få første kig på Eddie Redmayne i ‘Harry Potter’-filmen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Vi har vænnet os til at se Eddie Redmayne i fysisk udfordrende roller, fra hans Oscar-vindende præstation som den ALS-ramte fysiker Stephen Hawking i ’Teorien om alting’ til hans kommende portræt af den transkønnede dansker Lili Elbe i ’The Danish Girl’.

De første billeder fra ’Harry Potter’-filmen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’, bragt af Entertainment Weekly, viser dog skuespilleren i en mere genkendelig udgave som troldmanden Newt Scamander. Se dem herunder.

Filmen er baseret på J.K. Rowlings Harry Potter-prequel af samme navn og skildrer Scamanders forsøg på at finde og beskrive sjældne magiske væsener i titlens opslagsbog – et værk, der ofte hives frem i ’Harry Potter’-serien.

Rowling har selv forfattet manuskriptet til filmen, der udover Redmayne har Colin Farrell, Ezra Miller (‘We Need to Talk About Kevin’) og Samantha Morton (‘Control’, ‘Movern Callar’) på rollelisten samt David Yates, manden bag de sidste fire film i ’Harry Potter’-serien, tilknyttet som instruktør.

’Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får premiere den 18. november næste år, og to yderligere film er allerede i støbeskeen.

 

beasts2

beasts3

beasts4

beasts5

beasts6

beasts1

beasts7

beasts8

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af