Channing Tatum trækker sin kommende film fra The Weinstein Company

Channing Tatum trækker sin kommende film fra The Weinstein Company
Channing Tatum i '21 Jump Street'.

Channing Tatum bryder sit samarbejde med The Weinstein Company på sin instruktørdebut ‘Forgive Me, Leonard Peacock’, som handler om seksuelt misbrug, mens han på Twitter udtaler, at han ikke vil arbejde sammen med Weinstein-brødrene i fremtiden.

Det sker i kølvandet på, at 30 kvinder er stået frem med anklager om sexchikane og misbrug mod Harvey Weinstein, mens skandalen også for nyligt ramte broren Bob Weinstein.

»Vores eneste projekt i produktion hos The Weinstein company – Matthew Quick’s fantastiske bog ‘Forgive Me, Leonard Peacock’ – er en fortælling om en dreng, hvis liv bliver revet i stykker af seksuel mishandling. Mens vi ikke længere udvikler filmen eller noget andet, der ejes af The Weinstein Company, bliver vi påmindet om dens stærke budskab om helbredelse efter tragedie«, siger Tatum på Twitter.

I sidste uge forkastede Amazon sin David O. Russell-serie med Robert De Niro og Julianne Moore i hovedrollerne, da de heller ikke ville associeres med The Weinstein Company.

»Sandheden er ude. Lad os færdiggøre, hvad vores utrolige kollegaer startede og eliminere misbrug fra vores kreative kultur en gang for alle«, afslutter Channing Tatum.

Læs hans fulde udtalelse på Twitter her:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Læs også: Jennifer Lawrence og Reese Witherspoon står frem med sexchikane-historier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af