Disney fjerner Louis C.K. fra animationsserie

Disney fjerner Louis C.K. fra animationsserie

Kan – og skal – man slette sporene af megastjerner, der har gjort sig skyldige i forbrydelser eller krænkelser?

Det spørgsmål melder sig i disse dage, hvor #metoo-bølgen har skyllet flere feterede filmpersonligheder væk fra Hollywoods inderkreds. Netflix har tidligere prøvet at gemme Kevin Spacey så langt væk som muligt, og nu tager Disney skridtet videre i sagen om Louis C.K.

Selskabet har fjernet hans stemme fra to ’Gravity Falls’-afsnit, hvor han spiller ’The Horrifying Sweaty One-Armed Monstrosity’, og afløst ham med seriens skaber, Alex Hirsch. Ifølge Disney selv er de nye afsnit allerede i cirkulation på engelsksprogede Disney XD-kanaler.

Tidligere har blandt andre FX og Netflix kappet båndene til Louis C.K., mens produktionsselskabet The Orchard nægtede at udgive hans film ’I Love You, Daddy’. Siden har C.K. dog købt filmen tilbage, så dens skæbne er uvis lige nu.

I november anklagede fem kvinder Louis C.K. for krænkende seksuel opførsel, og efterfølgende bekræftede komikeren selv, at de talte sandt.

Hør komikeren i ’Gravity Falls’ herunder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af