Barack og Michelle Obama laver stor aftale med Netflix og genvinder verdensherredømmet

Barack og Michelle Obama laver stor aftale med Netflix og genvinder verdensherredømmet
Michelle og Barack Obama. (Foto: Mark Wilson/Getty Images)

Det rygtedes i marts, og nu er det officielt: Barack og Michellle Obama har indgået en stor produktionsaftale med Netflix. Ifølge et tweet fra Netflix US vil aftalen løbe over flere år, og der kan både komme på tale, at det tidligere præsidentpar skal producere film og serier, fiktion såvel som dokumentar.

Tidligere har New York Times skrevet, at The Obamas ikke planlægger at bruge deres nye kanal til direkte politisk påvirkning, men til at formidle inspirerende historier.

Med en aftale med Netflix, der har 118 millioner abonnenter, må man sige, at Barack og Michelle Obama slår fast, at de ikke har tænkt sig at forlade den offentlige samtalearena foreløbigt. Måske kan de få endnu mere indflydelse her end i Det Hvide Hus!?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af