Dave Bautista kalder samarbejde med Disney »kvalmende« efter James Gunn-fyring

Dave Bautista kalder samarbejde med Disney »kvalmende« efter James Gunn-fyring
Dave Bautista som Drax i 'Guardians of the Galaxy'.

Dave Bautista var blandt de ‘Guardians of the Galaxy’-skuespillere, der protesterede mod Disneys fyring af instruktør James Gunn, efter dennes 10 år gamle anstødelige tweets blev gravet frem til overfladen af højreorienterede meningsdannere.

Og den tidligere wrestler, der spiller Drax i filmserien, er ikke færdig med at ytre sin holdning, nu med endnu mere klar snak over for mediegiganten Disney.

»Jeg gør, hvad jeg er kontraktligt forpligtet til at gøre, men ‘Guardians’ uden James Gunn er ikke, hvad jeg skrev under på«, skriver han på Twitter. »Det føles også ret kvalmende at arbejde for nogen, der giver medvind til en smædekampagne af fascistiske cybernazis. Det er bare sådan, jeg har det«.

Tidligere har Bautista kaldt Gunn »en af de mest elskelige, omsorgsfulde, gode folk, jeg nogensinde har mødt. Han er rar og sød og bekymrer sig dybt om mennesker og dyr. Han har lavet fejl. Det har vi alle. Jeg er IKKE ok med, hvad der sker ved ham«.

Protesterne til trods står det relativt klart, at Disney ikke kommer til at tage James Gunn til nåde.

Læs også: Disneys fyring af James Gunn sender et dybt problematisk budskab til kommende generationer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af