Danica Curcic tager kampen op mod utro eksmand i ny dansk komedie – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Line (Danica Curcic) lever en jetsettilværelse med sin mand Bjørn (Anders W. Berthelsen) i Hong Kong. Da hun opdager, at han er utro, tager hun sønnen under armen og rejser til sin sydfynske fødeby. Hvad der skulle være et kort ophold, trækker ud, da Line bliver involveret i den lokale mødregruppe.

Imens lukker Bjørn for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line og mødregruppen må nu tage kampen op mod Bjørn, alt imens de skal passe deres børn.

Med ‘Mødregruppen’ har Zentropa produceret deres første komedie siden Susanne Biers storsælgende ‘Den skaldede frisør’ fra 2012.

Filmen er instrueret af Charlotte Sachs Bostrup, der sidst var aktuel med ‘Kartellet’, men også har instrueret film som ‘Familien Gregersen’ og ‘Anja & Viktor’. På rollelisten ses desuden blandt andre Julie Agnete Vang i den store rolle som Lines kusine Maja foruden Lærke Winther, Martin Buch, Marijana Jankovic og Stephanie León i mødregruppen.

‘Mødregruppen’ har biografpremiere 7. februar.

Se listen: Årets fem bedste danske film – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af