Jennifer Lawrence afviser at have haft sex med Harvey Weinstein ovenpå nye rygter

Jennifer Lawrence afviser at have haft sex med Harvey Weinstein ovenpå nye rygter
Jennifer Lawrence (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Anklagerne om seksuelle krænkelser imod den tidligere filmproducer Harvey Weinstein er mange. I torsdags blev Weinstein endnu engang sagsøgt af en anonym kvinde, der anklager ham for at have lokket hende til møder, hvor han har forgrebet sig på hende. Det skriver Vanity Fair.

I et af overgrebene skulle Weinstein have pralet med, at have haft sex med Jennifer Lawrence, for at fremme hendes karriere.

»[Weinstein] mindede [anklager] om, at han kunne få hendes drømme til at gå i opfyldelse, ved at sige: ‘Jeg havde sex med Jennifer Lawrence, og se hvor hun er nu: Hun har lige vundet en Oscar’«, står der i søgsmålet.

Blot nogle timer efter søgsmålet blev offentliggjort, fremsendte Jennifer Lawrences advokat en udtalelse på vegne af sin klient, hvori Lawrence støtter den anonyme kvinde, men afviser at have haft et seksuelt forhold til Weinstein.

»Jeg føler for all de kvinder, der er blevet ofre for Harvey Weinstein«, siger skuespillerinden. »Jeg har aldrig haft andet end et professionelt forhold til ham. Dette er blot endnu et eksempel på de aggressive taktikker og løgne han anvendte, for at snyde utallige kvinder«.

Weinstein selv afviser alle anklager, og en af hans advokater har ligeledes udsendt et svar:

»Der er absolut ingen sandhed i de ondsindede anklager i dette søgsmål, og vi gennemgår vores mulighed for at få det afvist«, siger en af Weinsteins advokater. »Hr Weinstein er flov på vegne af Frk Lawrence, med hvem han kun har haft et professionelt og respektfuldt forhold, der nu er blevet trukket ind i dette grimme forsøg på æreskrænkelse. Denne sag beviser blot, at man kan sige hvad som helst i et søgsmål for at skabe mest mulig opmærksomhed, for at krænke og nedværdige, uden at skulle fremvise nogle fakta eller beviser«.

Weinstein skal for højesteretten i New York den 20. december for at svare på de over 60 anklager imod sig.

Se listen: Årets bedste serier ifølge Soundvenue – rangeret

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af