Tom Cruise og Nicole Kidmans datter rekrutterer nye Scientology-medlemmer

Tom Cruise og Nicole Kidmans datter rekrutterer nye Scientology-medlemmer
Tom Cruise. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Vi har efterhånden længe vidst, at Tom Cruise er et ihærdigt, højtstående medlem af Scientology. Nu viser det sig, at også hans adoptivdatter fra ægteskabet med Nicole Kidman, Isabella Cruise, har scoret sig en vægtig rolle under Scientology-kirkens faner.

Den 26-årige Isabella Cruise var med i en ny promoveringsmail fra Scientology London, hvor hun fortæller om sine positive oplevelser og engagement i den religiøse bevægelse som såkaldt auditor – det vil sige en person, der vejleder i forbindelse med Scientologys terapiform.

»Dette ER, hvad jeg har ledt efter. Den manglende brik. Pludselig begyndte alt at give mening,« fortæller Isabella Cruise i mailen. »Vi er alle nødt til at gøre det. Det er hårdt arbejde. Det kræver en stor indsats«.

Isabella Cruise takker endvidere sin far for alting i samme skriv såvel som Scientology-grundlæggeren L. Ron Hubbard. Hendes historie ender således med et link til alle, der er interesserede i at blive auditorer.

Mailen blev delt af journalist og Scientology-whistleblower Tony Ortega i hans blog The Underground Bunker.

Isabella Cruise ses herunder sammen med sin mand, Max Parker, via russiske People Talk.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af