Dramaserie om USA’s ’First Ladies’ på vej – rollen som Michelle Obama er besat

Dramaserie om USA’s ’First Ladies’ på vej – rollen som Michelle Obama er besat
Foto: Jonathan Bachman/Getty Images

Showtime har annonceret, at en dramaserie om amerikanske førstedamer igennem tiden er under opsejling. Med titlen ’First Ladies’ vil serien, der foreløbig har tre afsnit af én time stykket på tegnebrættet, stille skarpt på livet i Østfløjen af Det Hvide Hus og alle de vægtige beslutninger, der er blevet truffet, og personlige såvel som politiske kampe, der er blevet kæmpet bag lukkede døre.

Serien er skrevet af forfatter Aaron Cooley med blandt andre skuespiller Viola Davis (’How to Get Away with Murder’) som executive producer. Men det er langt fra den eneste rolle, Viola Davis har landet på produktionen: Davis skal nemlig spille rollen som Michelle Obama i et af de tre første afsnit.

De to øvrige afsnit i den planlagte første sæson kommer til at handle om henholdsvis Eleanor Roosevelt (1884-1962) og Betty Ford (1918-2011).

Læs også: Barack og Michelle Obama deler ny sommerplayliste med alt fra Sinatra til Lil Nas X

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af