Hovedrolle trækker sig fra Amazons milliarddyre ’Ringenes herre’-serie

Hovedrolle trækker sig fra Amazons milliarddyre ’Ringenes herre’-serie
Will Poulter (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Amazon er i fuld sving med at planlægge den hundedyre ’Ringenes herre’-serie, og forventningerne er – universet og milliardbudgettet taget i betragtning – høje. At serien, der først går i produktion i det nye år, endda allerede er blevet fornyet med en sæson to, gør ikke interessen mindre.

Dog er der nu opstået modvind på vejen. Will Poulter, som vi kender fra ’Black Mirror’-filmen ’Bandersnatch’ og Ari Aster-gyseren ’Midsommar’, har nemlig trukket sig fra en af seriens hovedroller.

The Playlist skriver, at Poulters exit skyldes planlægningsproblemer. Han skulle have gjort de tidligere offentliggjorte Joseph Mawle (’Game of Thrones’), Markella Kavenagh (’The Cry’), Maxim Baldry (’Last Christmas’) og Ema Horvath (’The Gallows Act II’) selskab på rollelisten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af