Zoë Kravitz genbesøger sine kærestebrud i første trailer til serie-remaket af ‘High Fidelity’

Nick Hornsbys roman ‘High Fidelity’, der blev filmatiseret i 2000 med John Cusack i hovedrollen, får nyt liv i den kommende serie-version, hvor Zoë Kravitz tager over for Cusack.

Hun spiller Rob, der bestyrer en pladebutik i Brooklyn Heights og kæmper med hjertesorger, hvilket fører til, at hun gennem seriens 10 afsnit genbesøger fem kærestebrud – og i traileren er der særligt én gammel kærestes tilbagevenden til New York City, der får Rob op i det røde felt.

Den mest åbenlyse forskel på serien og forlægget er naturligvis, at den mandlige hovedrolle nu er en kvinde, mens handlingen også er flyttet fra London (Chicago i filmen) til netop New York City. Men humoren ser ud til at være intakt.

‘High Fidelity’ får premiere på den amerikanske streamingtjeneste Hulu 14. februar og lander forhåbentligt på en dansk streamingtjeneste efterfølgende.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af