’Black Mirror’-skaber har sat produktionen på pause, mens verdenssituationen er dystopisk nok i sig selv

’Black Mirror’-skaber har sat produktionen på pause, mens verdenssituationen er dystopisk nok i sig selv
Will Poulter som Colin i 'Black Mirror: Bandersnatch'.

Måske tanken allerede har strejfet dig på en af de dage, hvor verdensnyhederne har været allermest nedslående: Hele coronapandemiens globale effekt føles næsten som en dystopisk forestilling revet ud af et ’Black Mirror’-manuskript.

Tanken har tilsyneladende strejfet ’Black Mirror’-skaberen selv, Charlie Brooker. Han har i hvert fald i et nyt interview med Radio Times fortalt, at han har sat produktionen af nye afsnit af den hyperpopulære Netflix-science fiction-antologiserie på pause.

»I øjeblikket – jeg ved ikke, hvordan historier om samfund, der falder fra hinanden, ville blive modtaget, så jeg arbejder ikke løs på en af dem,« udtalte Brooker. »Jeg er ret opsat på at vende tilbage til mine komiske skills, så jeg har skrevet manuskripter i forsøget på at få mig selv til at grine«.

Nu er der jo ganske vist et par mere opløftende afsnit at finde i ’Black Mirror’-serien, men det lyder ikke umiddelbart som om, Charlie Brookers komiske skills trækker ham i dén retning. Vi må nok med andre ord vente, indtil en dystopisk fortælling om nedbrudte samfund igen vil kunne føles som en form for lidt mere fjern, pirrende science fiction frem for et bud på morgendagens nyheder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af