Netflix lancerer gratis streamingside med film og serier – bl.a. ‘Bird Box’ og ‘Stranger Things’

Netflix lancerer gratis streamingside med film og serier – bl.a. ‘Bird Box’ og ‘Stranger Things’
Sandra Bullock i 'Bird Box'. (Foto: Saeed Adyani/Netflix)

Netflix har netop lanceret en ny streamingside, hvor du kvit og frit kan se et udvalg af streamingtjenestens originale film og serier – uden at have en konto, vel at mærke.

Streamingsiden hedder ’Watch Free’, og er tilgængelig over hele verden, med henblik på at lokke nye abonnenter til med en positiv Netflix-oplevelse.

Samlingen af film består blandt andet af Susanne Biers seersucces ’Bird Box’, Adam Sandler-komedien ’Murder Mystery’ og den Oscar-nominerede ‘The Two Popes‘. Hvad angår serier tilbydes adgang til pilotepisoder af hitserien ’Stranger Things’, realityshowet ’Love Is Blind’ og Ava DuVernays Emmy-vindende miniserie ’When They See Us’.

Strategien er i årevis blevet anvendt af tv-netværkstationer som HBO og Showtime, men det er altså et nyt skridt for Netflix, der tidligere har tilbudt prøveabonnementer – en mulighed, der udløb tidligere på året i Danmark. I foråret lagde streamingtjenesten også 10 dokumentarer ud kvit og frit på YouTube.

Gratis-tilbuddet kan kun benyttes på internettet via en computer eller på en Android-enhed, og Netflix gør i øvrigt opmærksom på, at »udvalget kan ændre sig fra tid til anden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af