Netflix lægger 10 gratis dokumentarfilm på Youtube – Oscar-vindere iblandt

Netflix lægger 10 gratis dokumentarfilm på Youtube – Oscar-vindere iblandt
'The White Helmets'.

Skoler er fortsat lukket verden over, men nu giver Netflix en hånd med på vejen til pressede hjemme- og fjernundervisere.

Streamingtjenesten har lagt 10 dokumentarfilm gratis på Youtubee, som kan bruges i undervisningen – men naturligvis også bare ses af alle andre, der ikke er i besiddelse af et Netflix-abonnement.

Og det er en flok stærke titler, Netflix disker op med. Man kan for eksempel se Ava DuVernays øjenåbnende, Oscar-nominerede ’13th’ om det amerikanske fængselssystem, den roste ‘Chasing Coral’ om verdens koralrev og ‘Knock Down the House’ om en gruppe unge, kvindelige amerikanske politikere heriblandt fænomenet Alexandria Ocasio-Cortez.

Man kan også finde to Oscar-vindende kortfilm: ‘Period. End of Sentence’ om intet mindre end en menstruationsrevolution i Indien og ‘The White Helmets’ om redningsarbejdere i Syrien.

Og så kan man se adskillige afsnit af den gudesmukke, men også tankevækkende naturdokumentarserie, ‘Our Planet’.

Netflix skriver i en pressemeddelelse, at de normalt giver undervisere lov til at vise deres film i klasselokalet, og at de derfor har villet bidrage til at gøre den aktuelle fjernundervisning lettere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af