Johnny Depp får 16 millioner dollars for ‘Fantastiske skabninger 3’ – for én scene

Johnny Depp får 16 millioner dollars for ‘Fantastiske skabninger 3’ – for én scene
Johnny Depp som Grindewald 'Fantastiske skabninger'.

Johnny Depp nåede kun at optage én scene til ‘Fantastiske skabninger 3’, inden han blev fyret og erstattet af Mads Mikkelsen som konsekvens af, at retten gav tabloidmediet The Sun ret i, at der var belæg for at kalde skuespilleren en »wife-beater«.

Depp skal nok ikke forvente at lande nogen stor rolle i Hollywood lige foreløbig, men mon ikke han nok skal klare sig alligevel: Skuespilleren har ifølge en afslørende artikel i The Hollywood Reporter fået 16 millioner dollars (!) for filmen. For én scene.

Det har længe været kendt, at Hollywood-stjernen havde en play-or-pay-kontrakt, der sikrede ham løn, uanset hvad der måtte ske, men indtil nu har omfanget af det beløb været ukendt.

Beløbet er imidlertid ikke det eneste nye i sagaen om Johnny Depp. The Hollywood Reporter skriver også, at Depp på settet til ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ var ubehagelig over for sin ekskone, Amber Heard, da han angiveligt »slugte otte ecstasy-piller på én gang og indledte en kampagne af terror rettet mod Heard«.

Depps opførsel førte ifølge The Hollywood Reporter til, at han fik spidsen af sin finger skåret af, hvilket resulterede i, at han måtte flyves fra settet i Australien til Los Angeles for at blive opereret. Uheldet kostede angiveligt produktionen 350.000 dollars, fordi de måtte udskyde optagelserne i to uger.

Producer Jerry Bruckheimer forklarede dengang uheldet med, at Depp »blev klemt i en bildør«, men selv påstår skuespilleren, at det skete, fordi Heard kastede en flaske spiritus efter ham.

The Hollywood Reporter skriver, at Depp var udset til at spille en bærende i ‘Pirates of the Caribbean’-producerens kommende serie om tryllekunsteren Harry Houdini, men den rolle er han grundet sagsforløbet blevet trukket fra.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af