Ny trailer til Lin-Manuel Mirandas ‘In The Heights’ lover musikalitet for alle pengene

Ny trailer til Lin-Manuel Mirandas ‘In The Heights’ lover musikalitet for alle pengene
'In The Heights'. (Foto: PR)

Lin-Manuel Miranda er på relativt kort tid blevet til et af de hotteste navne inden for musicalverdenen, ikke mindst takket være hans mesterstykke ’Hamilton’, hvoraf en optaget version fra Broadway kan ses på Disney+.

Foruden de 11 Tony Award,s forestillingen hev hjem, har han også selv modtaget et hav af priser og prisnomineringer – blandt andet en Oscar-nominering for bedste sang, som han fik for sit musikalske bidrag til Disney-filmen ’Vaiana’.

Nu får en af Mirandas andre musicals, ’In The Heights’, en filmatisering, og mens han selv er med til at producere (og medvirker i en lille rolle), er det Jon M. Chu, der stod bag ’Crazy Rich Asians’, der instruerer filmen.

Nu er der landet to nye trailere, som lover virtuos musikalitet for alle pengene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musicalen handler om Usnavi, der ejer en bodega i New York-kvarteret, Washington Heights, og som gennem sit job sparer penge op til at kunne forfølge sine drømme. Usnavi er meget populær og elsket i nabolaget, men han lægger ikke skjul på, at hans mål er at skabe sig et bedre liv.

‘In The Heights’ ser ud til at lægge sig op ad ’La La Land’ i forhold til sine temaer om drømme og passion, men forskellen, rent musikalsk, er ret tydelig, da Miranda, ligesom i ‘Hamilton’, benytter sig af et hiphop-præget lydspor.

I hovedrollen ses Anthony Ramos, som også medvirkede i ’Hamilton’, og han bliver flankeret af et blandt andre Corey Hawkins, Leslie Grace, Stephanie Beatriz og Jimmy Smits.

’In The Heights’ får simultant premiere i biografen og på HBO Max i USA 18. juni, efter den blev udskudt grundet covid-19 fra den oprindelige udgivelsesdato sidste år. Foreløbigt er den danske premieredato ukendt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af